Wirtualny koncert Pokémon Day Live z Post Malone ogłosił

Wirtualny koncert Pokémon Day Live z Post Malone ogłosił

14 lutego, 2021 Wyłączone przez charizard
Spread the love

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Zbliżając się do 25. rocznicy premiery Pokémon Red & Green w Japonii, otrzymujemy coraz więcej żartów na temat tego, co The Pokémon Company ma do zaoferowania, aby uczcić tę okazję. Wcześniej Katy Perry została ogłoszona jako część współpracy P25 Music z różnymi artystami podpisanymi z Universal Music. Teraz wiemy, że dołączy do niej Post Malone, który w dniu Pokémon Day zagra „wirtualny” koncert na Twitchu i Youtube.

Koncert będzie można oglądać bezpłatnie na oficjalnym kanale Pokémon YouTube , oficjalnym kanale Pokémon na Twitchu oraz na stronie internetowej z okazji 25-lecia Pokémona od godziny 19:00 EST / 16:00 PST 27 lutego (0:00 GMT 28 lutego) ). Więcej szczegółów na temat przyszłej współpracy w ramach projektu P25 Music zostanie również ogłoszonych pod koniec koncertu.

Z okazji koncertu 25 lutego zostanie rozdane hasło do prezentu tajemniczego miecza / tarczy dla Pikachu, który zna ruch Śpiew, którego normalnie nie może się nauczyć.

W międzyczasie, 27 lutego, Pokémon TV pokaże również wyselekcjonowany wybór muzycznych odcinków anime Pokémon przed koncertem.

Nowe ogłoszenia w całej serii Pokémon spodziewane są w ciągu najbliższych dwóch tygodni, w tym prawdopodobnie w pewnym momencie Pokémon Direct. Na bieżąco przedstawimy Wam wszystkie najnowsze informacje na temat obchodów 25-lecia, więc bądźcie czujni!